Permis
Kloosterstraat 35
8210 Veldegem

+32 486 06 00 41
info@permis.be

Per mis

Permis, we got a license to help you

Permis heeft intussen zo’n twintig jaar ervaring in de vaak complexe materie van vergunningen.

Die ervaring leert ons dat standaardoplossingen niet bestaan. Elk project vraagt maatwerk en dat betekent dat we altijd eerst inzicht willen krijgen in uw project.

Zodra we zelf overtuigd zijn van een project, kan het rekenen op onze volledige toewijding. En dat doen we op een pragmatische manier. Want in de totstandkoming van een project zijn er 1001 zaken waarbij u zich kunt verliezen in oeverloze, theoretische discussies. Discussies die uw dossier niet vooruithelpen. En laat dat nu net zijn wat wij wel willen: vooruitgaan.

Dat betekent af en toe een stapje achteruitzetten, de tijd nemen om op een eerlijke en correcte manier te communiceren. Naar u als bouwheer en naar de andere belanghebbenden.

Spaar tijd, kosten en ergernissen

Als vergunningsmanagers analyseren we een project, maken we een stappenplan op en gaan we vervolgens aan de slag als spelverdeler. De vergunningsaanvraag blijkt dan uiteindelijk een formaliteit. Een samenwerking met Permis bespaart tijd, kosten en ergernissen. Ons doel: een breed draagvlak bouwen voor uw duurzame projecten.

Pieter
Vansteenkiste

Pieter Vansteenkiste is sinds 2002 actief in de milieusector. Als zaakvoerder van een milieuadviesbureau heeft hij een ruime ervaring opgebouwd in milieuconsulting en milieucoördinatie. In 2019 richtte Pieter het vergunnings-managementbureau Permis op.

Vergunningsmanagement
Lezen